Prezantohen projektet për zhvillimin e Mekës

Arabia Saudite ka në plan të zbatojë projekte me kapacitet për të pranuar 30 milionë pelegrinë dhe vizita të umreve në Mekë, raporton Anadolu Agency (AA).Arabia Saudite ka në plan të zbatojë projekte me kapacitet për të pranuar 30 milionë pelegrinë dhe vizita të umreve në Mekë, raporton Anadolu Agency (AA).
Për të lexuar më shumë, klikoni në linkun më poshtë:

Kliko këtu për të vazhduar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *