Rrëfimi prekës i babait: Djali më vdiq si Florenc Beqiraj, në një burg në Francë. Ja si ma dhanë lajmin

Gjatë ceremonisë së varrimit të Florenc Beqirajt sot në Shkodër, ishte edhe Man Sinani nga Lezha.“Mu kujtua djali im Klaudiani…vdiq si Florenci në Maj të këtij viti dhe sot e kësaj dite nuk di se çfarë ma gjeti djalin”, thotë ai në një rrëfim të gjatë për Opinion.al, që ka për synim të sensibilizojë shtetin shqiptar dhe kryesisht ambasadën tonë në Francë.kliko me posht

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *