Nëna vuri re shenja mbi këmbën e djalit të saj – Ja e vërteta që zbuloi nga kamerat e kopështit..

Prindërit po i çojnë fëmijët e tyre në çerdhe për shkak se ata mund të shoqërohen dhe janë të sigurt, por kjo nënë ka përvojë të ndryshme. Nëna vuri në dukje se djali i saj vepron në mënyrë të çuditshme kur ai kthehet nga kopshti, dhe një ditë djali u kthye me plagë në trupin e tij.Një here tjetër vuri re shenja dhune mbi këmbën e djalit të saj. Nëna e dërgoi drejt në spital dhe raportoi rastin në polici.
Ata rishikuan videon nga kamerat e vëzhgimit në kopësht dhe zbuluan të vërtetën e tmerrshme, djai dhunohej nga edukatoret në kopësht …Ky është një njoftim i vogël për të qenë gjithmonë i vëmendshëm kur bëhet fjalë për fëmijët tuaj, pavarësisht nëse është një vend i sigurt si një kopësht.KLIKO REKLAMËN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *