Përcillet në banesën e fundit Florenc Beqiraj, familja dhe qindra qytetarë i japin lamtumirën e fundit

Florenc Beqiraj është përcjellë sot në banesën e fundit nga familjarët, të afërmit dhe qindra qytetarë në Shkodër.
23-vjeçari ndërroi jetë në një spital në Marsejë pasi mjekët vendosën t’i heqin aparaturat që e mbanin në jetë në datën 22 dhjetor.Arsyet e vdekjes së Florencit janë ende mister. Miqtë e tij dhe familjarët shprehen se 23-vjeçari është vrarë. Hetimet në Francë vijojnë ende.kliko me posht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *