I dashur prind! Arsyeja pse fëmija është i paedukuar, je TI!

Situatë shembull: fëmija është në park lojrash dhe bën gjithçka për të dal mbi të tjerët; i shtyn, ju bërtet dhe në fund ja del të ngjitet i pari. Prindi, ndërsa e sheh nga larg u thotë të tjerëve “shihni fëmijën tim, sa i shkathët!”
I dashur prind idiot! Jo, yt bir nuk është i shkathët, Per artikullin e plot vazhdojm me poshte…

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *