E jashtëzakonshme: Thesari i humbur i turqve gjendet në Librazhd!

Me sa duket nuk thonë kot që Shqipëria është një minierë e vogël ari, pasi kohët e fundit dicka e pabesueshme është zbuluar në vendin tonë.
Xhyra Kasaba, është një fshat, ndoshta shumë i njohur, i cili ka 99 minare, por që mbi të gjitha fsheh thesare të panumërta.Me fshatin e Xhyrës janë lidhur shumë gojëdhëna dhe histori të ndryshme aq kulturore, por edhe misterioze që askush deri më sot nuk ja ka gjetur kuptimin.kliko ne vazhdim…

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *